Δευκαλίωνας

Διατροφή-Υγεία-Αυτονομία-Επιβίωση

ΜΙΚΡΟΒΙΑ – ΙΟΙ – ΒΑΚΤΗΡΙΑ – ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ


Απόδειξη ότι δεν φταίνε τα μικρόβια, αλλά το περιβάλλον και ειδικά το όξινο, δημοσιεύθηκε, στην εφημερίδα Jurnal of Frankleen Istintute, ένα πείραμα, όπου απομονώθηκε ένα απλό μικρόβιο του παχέως εντέρου, ένας αβλαβής κολοβάκιλος, που τοποθετήθηκε σε ειδικό υγρό, όταν έρριξαν τοξικά, παρετήρησαν κατάπληκτοι, ότι έγινε μετάλαξη του, σε μικρόβιο του της πνευμονίας, μετά του τύφου, μετά της διφθερίτιδας. Κατόπιν ακολούθησαν αντίστροφη διαδικασία και είχαν αντίστροφα αποτελέσματα, μέχρι που ξαναέγινε ο αβλαβής κολοβάκιλος, άρα το περιβάλλον και η διατροφή είναι τα σημαντικώτερα.

Στα Ιατρικά πανεπιστήμια δεν διδάσκεται η διατροφή, ηθελημένο? Είμαστε ξενιστές παρασίτων, μικροβίων, καλών [συμβιωτικών που είναι υπεύθυνα, για την χώνευση των τροφών και την σύνθεση βιταμινών], και κακών [που οφείλουν την ύπαρξη τους, σε προηγούμενη, νοσογόνο κατάσταση], ειδικά τα δεύτερα περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία, την αλλαγή του περιβάλλοντος να επιτεθούν. Αν δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον, [αλκαλικό = διατροφή, με ωμοφαγία, με καρποφαγία, με σαλάτες – φρούτα, με ψάρια, με αποφυγή νεκρών τροφών, όπως είναι τα κρέατα], και απομάκρυνση των τοξινών, τότε είμαστε υγιείς. Αφήστε να σαπίσει μία πατάτα, θα παρατηρήσετε, ότι μαζεύονται μύγες και μυγαράκια, αν απομονώσετε, αν πετάξετε την πατάτα, χάνονται τα αποτελέσματα, οι μύγες, κάντε το ίδιο με τον οργανισμό σας.
Πετάξτε ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ.

Η σύχρονη Ιατρική, δέχεται στις διάφορες παθήσεις, τους εξωγενείς παράγοντες, [τυχαίο γεγονός], ζέστη, κρύο, υγρασία, τα μικρόβια.

Τα αντιβιοτικά αυτό ακριβώς κάνουν, επιτίθενται, άμεσα εναντίον των μικροβίων, [διαταραχή ισορροπίας του συστήματος], παράλληλα όμως τα μεταλλάσουν, [αβλαβή μικρόβια, γίνονται παθογόνα], τα καθιστούν ανθεκτικά, και έτσι έχουμε, αναβίωση εκφυλιστικών παθήσεων, φυματίωση, αφροδίσια, καρδιοπάθειες.
Παράλληλα μειώνουν την αντίσταση του οργανισμού, [ανοσοποιητικό], καταστρέφουν υγιή κύτταρα, και μεταβάλλουν τα αβλαβή σε παθογόνα, ωρισμένα μεταβάλλονται σε τέτοιο σημείο, που αντί να καταστραφούν, θρέφονται και δυναμώνουν, έτσι φθάνουμε σε μία νέα σύχρονη πάθηση, την πολυφαρμακία, την τοξίνωση του οργανισμού.

Η ανθρωπότητα περίμενε με τα αντιβιοτικά, να λυθούν τα προβλήματα των ασθενειών, αντίθετα σήμερα βλέπουμε να θεριεύουν.

Η σύχρονη Ιατρική, χρησιμοποιεί, θανατηφόρες ακτινοβολίες [ας δημοσιεύσουν τα ποσοστά, των διασωθέντων με τους αποθανόντες, ή αν τα χρησιμοποιούν στις οικογένειες τους], χάπια, ενέσεις, ορούς, που θεραπεύουν ή καταστέλλουν τα συμπτώματα των ασθενειών, και εμβόλια αμφιβόλου αποτελεσμάτων σε ιούς [ας μας δείξουν έστω μια φωτογραφία ενός ιού].

Έχει αποδειχθεί, ότι δεν είναι μόνον εξωτερικοί παράγοντες, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι, κουβαλούν μικρόβια, χωρίς να είναι άρρωστοι, απλά χρειάζεται μία πτώση του ανοσοποιητικού συστήματος, για να εκδηλώσουν επίθεση, χρειάζονται μία προδιάθεση που πηγάζει από την κακή διατροφή, από το άγχος, από το τεχνητά, κτηνώδες περιβάλλον, [πόλεις γκέτο], από τον υλισμό, από την ατομική ευημερία, από τον υλιστικό τρόπο σκέψης.

ΑΠΟ ΙΩΝΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΒΟΤΑΝΑ

Advertisements

Single Post Navigation

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: