Δευκαλίωνας

Διατροφή-Υγεία-Αυτονομία-Επιβίωση

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ


Το Υπουργείο Α Παιδείας (σκότους και ασθένειας) με την απαράδεκτη εγκύκλιο της 16/9/2010 (αρ. πρωτ. Φ.6/451/115136/Γ1) μαζί με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών, καθορίζει, εκβιάζει, απειλεί, ότι δεν θα δεχθούν στα σχολεία, παιδιά ανεμβολίαστα. Αυτό είναι αντισυνταγματικό δεδομένου, ότι η φοίτηση σε σχολεία τής χώρας σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι υποχρεωτική για εννέα τουλάχιστον χρόνια και για όλα τα παιδιά (άρθρο 16, παρ. 3).

Το άρθρο 5 παρ. 5 τού Συντάγματος, «καθένας έχει δικαίωμα στην προστασία τής υγείας και τής γενετικής του ταυτότητας. Ο νόμος ορίζει τα σχετικά με την προστασία κάθε προσώπου έναντι των βιοϊατρικών παρεμβάσεων». Αυτό σημαίνει, πως καθένας από εμάς έχει το δικαίωμα τής αυτοδιάθεσης για κάθε ιατρική πράξη και κανένας ούτε και καμία «Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών» δεν έχει το δικαίωμα να επιβάλλει οποιοδήποτε είδος υποχρεωτικών εμβολιασμών.

Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση τού Συντάγματος, αλλά και της προσωπικής ατομικής ελευθερίας.

Το πονηρό και βρωμερό τής υπόθεσης είναι, ότι κανένας παιδίατρος και καμία επιτροπή δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για αποζημίωση τής οικογένειας, που θα πληγεί από έναν εμβολιασμό, όπως γίνεται σε άλλα πολιτισμένα Ευρωπαϊκά κράτη, όπου οι εμβολιασμοί είναι προαιρετικοί. Ρωτείστε όλοι εσείς οι ανυποψίαστοι, αν ένας παιδίατρος υπογράφει οποιοδήποτε χαρτί για πιθανή παρενέργεια μετά από εμβολιασμό τού παιδιού σας. Σας απαντώ: Κανείς…

Βάζουν κάποια Επιτροπή προκειμένου να καλύψουν τις βρωμιές του, όπως έγινε επι ΓΑΠ, με την εισαγωγή μεταλλαγμένου σπόρου πατάτας που δημιουργεί τερατογενέσεις.

Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών φόβησε τον κόσμο, αφηνίασαν τα ΜΜΕ, με τα εμβόλιο για τη δήθεν πανδημία τής γρίπης των χοίρων, πέθαναν περίπου 35 άτομα, απο αυτούς που εμβολιάσθηκαν, αγοράσθηκαν εκατομμύρια εμβόλια που ακόμη σαπίζουν σε κάποια αποθήκη. Αφου αυτό το εμβόλιο αποδείχθηκε άχρηστο, και μη αναγκαίο, γιατί θα πρέπει να είνα αναγκαία τα υπόλοιπα????

Ισχυρίζονται, ότι αν συμβεί κάποια επιδημία, θα κινδυνέψουν όλα τα παιδιά, εμβολιασμένα και μη. Αυτό είναι παραφροσύνη,γιατί τα εμβολιασμένα υποτίθεται ότι έχουν ανοσοποιηθεί, άρα ούτε αυτό πιστεύουν, ούτε στην αποτελεσματικότητα και την ανοσία των εμβολίων, ΕΜΕΙΣ γιατί να το πιστέψουμε??????????

Τα παιδιά του 1970, λάμβαναν 8 εμβόλια, σήμερα έγιναν, 35, και αντί να μειωθούν οι παιδικές ασθένειες, βλέπουμε τρελλά νούμερα, τότε υπήρχε ενα αυτιστικό παδί στις 20.000 ενώ σήμερα είναι 1 στα 67!!!!!!!!!!!!!!! Με παράλληλη αύξηση των αυτοάνοσων παθήσεων???????????????

Σε πτωχές χώρες όπως η Ινδία που δεν υποβάλλονται σε εμβολιασμούς, τα αντίστοιχα ποσοστά παθήσεων είναι ελάχιστα όπως στην εποχή του 1970.

Ο πολλαπλασιασμός των εμβολίων μας οδηγεί στο κίνητρο, ποιοί πλουτίζουν από τα εμβόλλια???????????

Η αύξηση του μελλοντικού αριθμού των ασθενών [από εμβόλια], ποιά μερίδα επαγγελματιών ευνοεί, τους υδραυλικούς μήπως??????????

Είναι δυνατόν, να αγαπάνε τα παιδιά σας περισσότερο από εσας?????????

Μήπως θα πρέπει να πάρετε την δική σας ζωή και των παιδιών σας στα δικά σας χέρια?????

Ζητείστε εγγράφως, από τον γιατρό, από τον διευθυντή σχολείου, να σας υπογράψει μία δήλωση, ότι αναλαμβάνει την αποζημίωση, από παρενέργειες εμβολιασμού???

Ζητείστε εγγράφως, από τον παιδίατρο, να σας υπογράψει μία δήλωση,ότι τα εμβόλια δεν έχουν παρενέργειες!!!!!!!!

Σταματείστε την παθητικότητα, κάντε κάτι, που να δικαιολογεί, την έννοια του και την ουσία του ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Χρήστος Κοσμίδης

Advertisements

Single Post Navigation

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

w

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

%d ἱστολόγοι ἔχουν δηλώσει ὅτι αὐτὸ τοὺς ἀρέσει: